Servicii

Filmare aeriana comerciala
Filmare aeriana cu drona – filmare si editare profesionala comerciala in format 4K. Servicii de filmare aeriana pentru firme, parcuri industriale, hale industriale, dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, hoteluri, restaurante, pensiuni, parcuri, evenimente de firma, team building. Oferim o noua perspectiva oricarui subiect.

Filmare cu drona in Brasov si Romania

Filmare cu drona pentru hoteluri si alte destinatii turistice
Prezentari video profesionale cu drona pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, crame / vinarii, plaje, spatii de recreatie. Servicii de editare video profesionala, realizare film de prezentare pentru punerea in valoare a locatiei respective. Realizare canal de YouTube personalizat, filmele se incarca rapid pe site si se pot accesa pe desktop, telefon mobil si tableta.

Filmare cu drona in Brasov si Romania

Filmari aeriene la evenimente
Exprima-te diferit! Prezinta evenimentul pe care il organizezi intr-un mod inedit! Fie ca este vorba de un eveniment de firma, banchet, lansare de produs sau o petrecere privata, ofera-ti o alta perspectiva prin realizarea de filmari aeriene cu drona. Filmare si editare profesionala la rezolutie de 4K.

Marea Neagra, filmare drona

Domeniul imobiliar si de constructii
Filmarea si fotografierea aeriana sunt ideale pentru punerea in evidenta a proiectelor imobiliare in diferite stadii, atat in cursul lucrarilor de constructie cat mai ales la finalizare. O filmare aeriana pune in valoare atat constructia sau ansamblul imobiliar propriu zis cat si imprejurimile, oferind o perspectiva completa lucrarii. Filmarile aeriene sunt ideale si pentru constructorii de drumuri, autostrazi, firmelor de arhitectura, agentiilor imobiliare si alte lucrari de infrastructura. Filmari drona imobiliare.

Filmare cu drona in Brasov si Romania

Realizare tur virtual
Puteti pune in evidenta locatia dvs prin realizarea unui tur virtual. Tehnologia actuala va permite sa va promovati afacerea in mod optim oferind vizitatorilor site-ului tururi virtuale. Oferim servicii profesionale de realizare tur virtual si fotografie panoramica 360° pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, constructii, showroom-uri, sedii de firma, sala de fitness, cabinete stomatologice, etc.

Realizare tur virtual Brasov